Jura

Z10 Aluminium Midnight Blue

Artikelcode15655
€2.699,00

Geïnspireerd door de sterrenhemel

Als model van de premiumklasse blijft de Z10 Aluminium Midnight Blue trouw aan zijn kwaliteiten. In zijn oorspronkelijke vormgeving en met zijn hoogwaardige materialen weet hij te bekoren. Weergaloos is hij echter dankzij zijn kleur. Inspiratie voor deze kleurtint is gevonden in de maanverlichte sterrenhemel. Sfeervol en geheimzinnig. Een donkere blauwtint die een dromerige sfeer oproept en de Z10 tot een stijlicoon onder de koffie-volautomaten maakt.

Cold Brew – extreem fris

Dankzij het Cold Extraction Process bereidt de Z10 echte Cold-Brew-specialiteiten. Terwijl veel conventionele koude koffiedranken meestal bestaan uit heet bereide koffie die is afgekoeld, vindt de extractie bij de Z10 plaats met koud water, pulserend, onder hoge druk en met meer grover gemalen koffie. Het resultaat in het kopje is een natuurlijke, energiegevende frisdrank waarin de fruitaroma’s van de koffie voortreffelijk tot hun recht komen, zonder te worden weggedrukt door bitterstoffen. Al het andere zou gewoon koude koffie zijn.

Duurzame elegantie

Het design en de bewuste keuze voor de juiste materialen dragen actief bij aan de duurzaamheid van een product. Op die manier wil JURA inzetten op een vormgeving die de eigenaren trots maakt op hun bezit en na vele jaren nog fris en modern overkomt. Compromisloze kwaliteit, hoogwaardige, duurzame materialen en uiterste precisie in de verwerking zorgen gedurende de gehele levensduur van de machine voor hoogstaand culinair en esthetisch genot. Het complexe convex-concaaf gevormde aluminium front getuigt van ambachtelijke fabricagekunst op het hoogste niveau. Het waterreservoir in het chique golfdesign en de harmonieus vormgegeven filterbehuizing zijn maar twee voorbeelden van de liefde voor elk vermeend klein detail. En wie de Z10 aanraakt, begrijpt pas echt wat JURA onder hoogwaardigheid verstaat.

Kleur Midnight Blue
One Touch Ja
B x H x D in mm 320 x 380 x 450
Aparte heet water uitloop Ja
Stoomfunctie programmeerbaar Ja
Heet waterfunctie programmeerbaar Ja
In hoogte verstelbare koffie-uitloop 78 - 150 mm
In hoogte verstelbare cappuccino-uitloop 78 - 150 mm
In hoogte verstelbare heetwateruitloop 78 - 150 mm
Inhoud waterreservoir 2,4 L
Inhoud bonenreservoir 280 g
Koffieresidubak (max. porties) 20
Kabellengte 1,1m
Spanning / Vermogen 230 V ~ / 1450W
Stroom 10 A
Gewicht 12,3 kg