Betaalmethoden

Op dit moment kunt u op vier manieren aan ons betalen:

1. VOORUIT DOOR OVERMAKING OP ONZE REKENING

Bij vooruitbetaling sturen wij u na het plaatsen van uw order een bevestiging naar uw email adres. U kunt het verschuldigde bedrag overmaken op NL17 INGBO 66.95.24.948 ten name van KFS te Uithoorn. Als we het verschuldigde bedrag hebben ontvangen, dan verzenden wij uw bestelling per omgaande.

 

VOORUITBETALING VANUIT ANDERE LANDEN

Voor betalingen uit andere landen kunt u gebruik maken van de volgende bankcodes:

BIC: INGBNL2A

IBAN: NL17INGBO669524948.

 

2. IDEAL

Als u een internetrekening hebt kunt u uw bestelling ook via iDEAL betalen: Nadat u uw bestelling heb gedaan, kunt u op het scherm met betaalopties de optie iDEAL aanvinken en de bank van uw keuze selecteren. Direct na het bevestigen van uw order op de volgende pagina, wordt u verder geleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden als webwinkelier geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

3. Rembours

U kunt als u dat wenst uw bestelling onder rembours plaatsen. U betaalt uw bestelling & verzendkosten dan wanneer de bestelling bij u wordt afgeleverd.

 

4. CONTANT OF VIA PIN (in onze winkel)

U kunt als u dat wenst ook uw bestelling bij ons ophalen. U kunt dan contant betalen of pinnen.