Levering

Levering & Service


Altijd snel ter plaatse

In Karsten KopKoffie.nl vindt u niet alleen een leverancier van koffieautomaten. Wij verzorgen graag het totaalplaatje voor u, inclusief levering van alle mogelijke verbruiks- en onderhoudsartikelen.


Snel bestellen, snel geleverd

Als de koffie dreigt op te raken is het handig als u eenvoudig en snel uw voorraad weer kunt aanvullen. En dat geldt natuurlijk ook voor koffiemelk, suiker, bekers, roerstaafjes, etc. Karsten KopKoffie.nl maakt het haar klanten gemakkelijk via de online catalogus op onze website, waarmee u verbruiksartikelen maar ook onderhoudsproducten (filters, reiningstabletten, ontkalkingstabletten) in een paar muisklikken bestelt. En uiteraard bezorgen we de bestelde producten al net zo snel.


Koffie zonder zorgen

Goed onderhoud voorkomt storingen. Daarom adviseren wij al onze afnemers een onderhoudscontract af te sluiten. Voor een klein bedrag per jaar bent u daarmee verzekerd van regelmatige controles en onderhoudsbeurten. En mocht er onverhoopt een storing optreden, dan is één telefoontje voldoende: wij zijn dan snel bij u om de problemen direct op te lossen. Indien nodig wordt bij reparatie uw eigen machine vervangen door een ruilapparaat, zodat u niet zonder koffie hoeft te zitten. Ook kunt u gebruik maken van onze Jura pakkettenservice.

Wij vertrouwen erop u hiermede voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben over deze onderhoudspakketten, dan kunt u bellen met (0297) 561119.