W8 Dark Inox (EA)

Artikelcode15550
€2.199,00

Koffiespecialiteiten in exquis genot

De molen P.A.G.2 tilt de koffiekwaliteit en -belevenis van de W8 naar een nieuwe standaard. Hij zorgt voor het perfecte maalgoed en rust na de koffiebereiding in ontspannen toestand om de lange levensduur te verhogen. De volmaakte koffiekwaliteit is gebaseerd op andere key technologies van JURA: het pulserend extractieproces P.E.P.® voor intense espresso, de One-Touch Lungo-functie voor de milde americano en de technologie voor microschuim voor romige cappuccino. Deze trilogie van technologieën biedt echt koffiegenot in zijn volle omvang.

Eenvoudig en veilig gebruik

De W8 voert de gebruikers door de keuze van hun favoriete specialiteiten via een 3,5 inch display met toetsen en het geïntegreerde Coffee Eye helpt bij de juiste plaatsing van de kopjes. Er kan uit talrijke mogelijkheden voor individuele instelling worden gekozen. Met blokkeringsfuncties passen exploitanten de toegang tot de W8 heel eenvoudig aan de betreffende gebruikslocatie aan. Het van voren uitneembare waterreservoir en het goed toegankelijke bonenreservoir maken het onderhoud gemakkelijk en kunnen worden afgesloten ter bescherming tegen externe invloeden.

Tijdloos design voor elke omgeving

In zijn compacte constructie, met rechtlijnige vormentaal en in de kleurtint Dark Inox presenteert de W8 zich ruimtebesparend, tijdloos en fraai vormgegeven. Verchroomde elementen completeren zijn uiterlijk en stijl. De W8 harmonieert met elke interieurinrichting; hij creëert een voorbeeldige verbinding van esthetiek en functionaliteit en roept daarmee veel sympathie op.

Ondersteunt betaalsystemen

Voor gebruik in commerciële omgevingen is de W8 dankzij MDB-standaard optimaal toegerust: hij kan via de optioneel verkrijgbare MDB interface 2.0 worden verbonden met de gangbare betaalsystemen en biedt de gebruiksmogelijkheid van Pocket Pilot 2.0: de gratis software van JURA combineert contactloze betaling met een afrekenings- en beheersysteem tot een webgebaseerde, gebruikersvriendelijke tool.

Kleur Dark Inox
One Touch Ja
B x H x D in mm 295 × 443 × 446
Aparte heet water uitloop Ja
Stoomfunctie programmeerbaar Ja
Heet waterfunctie programmeerbaar Ja
In hoogte verstelbare koffie-uitloop 65 - 111 mm
In hoogte verstelbare cappuccino-uitloop 107 - 153 mm
In hoogte verstelbare heetwateruitloop 65 - 111 mm
Inhoud waterreservoir 3L
Inhoud bonenreservoir 500g
Koffieresidubak (max. porties) 30
Kabellengte 1,1m
Spanning / Vermogen 230 V ~ / 1450 W
Stroom 10 A
Gewicht 12,7 kg