Jura

ONO

Artikelcode15505
€399,00

Bijbehorend (optioneel) accessoire: Jura Coffee Grinder P.A.G.

Niet uit capsules

Door het gebruik van versgemalen koffiepoeder heeft u de vrije keuze van de koffiemelange, en wel kopje voor kopje. Daarmee blijft u volledig onafhankelijk, kunt u geheel nieuwe smaaksensaties ontdekken, uw eigen blends creëren en bijvoorbeeld specifieke fairtrade-koffieplantages of lokale koffiebranderijen ondersteunen. Omdat geen capsules of pads worden gebruikt, ontstaat bij de koffiebereiding met de ONO bovendien geen onnodig verpakkingsafval. Het koffieresidu is een zuiver natuurproduct dat uitstekend geschikt is om te composteren of als plantenmest.

Uw barista-moment

Ervaar al bij de bereiding met alle zintuigen het intense genot van exquise koffie: de geur van verse koffiepoeder, de gevoelsmatige bediening met handgreep en hendel, het geluid bij de extractie, de unieke smaak van eersteklas koffie, het bijzondere design van dit nieuwe type koffiemachine. Creëer bij elke bereiding een bewust barista-moment waarin echt van de koffie wordt genoten en een volmaakte smaak de waardering krijgt die hij verdient.

Perfecte koffie

Eersteklas koffie bij elke bereiding: de ONO is voorzien van de modernste bereidingstechnologie uit de koker van JURA en biedt dan ook constant de hoogste koffie- en espressokwaliteit. De intensiteit kiest u bij elke bereiding geheel individueel zelf en kunt u zelfs per kopje wisselen, afhankelijk van de voorkeur of de koffiemelange. Ideaal voor iedereen die zichzelf heel bewuste koffiemomentjes gunt en graag verschillende koffiemelanges wil proeven. De ONO is geheel gericht op zwarte koffiespecialiteiten: espresso en zwarte koffie tot in de perfectie.

Aanbevolen accessoire (optioneel)

Bij de ONO wordt gemalen koffiepoeder gebruikt. Het ideale accessoire is dan ook de nieuwe premium-koffiemolen P.A.G., die zeven verstelbare maalstanden heeft. Bekijk de productpagina van de P.A.G koffiemolen voor meer informatie: Jura Coffee Grinder P.A.G.

 

Kleur Coffee Black
One Touch Nee
B x H x D in mm 243 × 320 × 461
Aparte heet water uitloop Nee
Stoomfunctie programmeerbaar Nee
Heet waterfunctie programmeerbaar Nee
In hoogte verstelbare koffie-uitloop 105mm
In hoogte verstelbare cappuccino-uitloop Nee
In hoogte verstelbare heetwateruitloop Nee
Inhoud waterreservoir 0,95 l
Inhoud bonenreservoir n.v.t
Koffieresidubak (max. porties) 6
Kabellengte 1,2 m
Spanning / Vermogen 230 V ~ / 1450 W
Stroom 10 A
Gewicht 4,75 kg