Jura

ENA 8

Artikelcode15253
€999,00

De nieuwe eenkopsvolautomaat van de superlatieven: compact, intuïtief, stijlvol – een must voor alle koffiegenieters en estheten. De ENA 8 brengt iedereen in verrukking met koffiespecialiteiten. Vers gemalen, niet uit capsules. En door het gevarieerde aanbod met één druk op de knop weet hij iedereen te verrassen.

Het beste resultaat in het kopje, altijd vers gemalen, vers geëxtraheerd, geheel naar de persoonlijke voorkeuren – dat maakt de ENA 8 tot een uitblinker. Met één druk op de knop kan uit tien verschillende specialiteiten worden gekozen. De eerste compacte VC-zeteenheid zorgt ervoor dat de koffie steeds onder ideale omstandigheden in het kopje stroomt.

Het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert het aroma bij de korte ristretto of espresso. De technologie voor microschuim levert luchtig, zacht melkschuim voor cappuccino en andere specialiteiten.

Compact

Slechts 27,1 cm breed, 32,3 cm hoog en 44,5 cm diep – daarmee past de eenkops volautomaat overal gemakkelijk tussen.

Stijlvol

Een bijzonder hoogtepunt van het allround design is het ronde waterreservoir. Zijn structuur in combinatie met de cilindrische vorm is geïnspireerd door elegante kristallen karaffen.

Intuïtief

Het frontale 2,8" TFT-display en de duidelijk gedefinieerde bedieningsvelden zorgen voor een zo eenvoudig mogelijke bediening.

Vers gemalen, niet uit capsules

Met één druk op de knop kan uit tien verschillende specialiteiten worden gekozen. De eerste Compacte VC-zetgroep zorgt ervoor dat de koffie steeds onder ideale omstandigheden in het kopje stroomt. Het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert het aroma bij de korte ristretto of espresso. De technologie voor microschuim levert luchtig zacht melkschuim voor cappuccino en andere specialiteiten.

Kleur Metropolitan Black / Nordic White / Sunset Red
One Touch Ja
B x H x D in mm 271 x 323 x 445
Aparte heet water uitloop Ja
Stoomfunctie programmeerbaar Ja
Heet waterfunctie programmeerbaar Ja
In hoogte verstelbare koffie-uitloop 68 - 138 mm
In hoogte verstelbare cappuccino-uitloop 68 - 138 mm
In hoogte verstelbare heetwateruitloop 0 - 0 mm
Inhoud waterreservoir 1,1 L
Inhoud bonenreservoir 125 g
Koffieresidubak (max. porties) 10
Kabellengte 1,1m
Spanning / Vermogen 230 V ~ / 1450W
Stroom 10 amp
Gewicht 9,4kg