Jura

D4 Piano Black

Artikelcode15221
Pure koffie – puur genot

Koffiepuristen opgelet: JURA presenteert de eerste Full Size-volautomaat met Coffee Only-functie. De D4 weet te verrassen door de consequente reductie tot de essentie, wat al tot uiting komt in het heldere, strakke design. De f... Meer informatie
€699,00
Productomschrijving

Pure koffie – puur genot

Koffiepuristen opgelet: JURA presenteert de eerste Full Size-volautomaat met Coffee Only-functie. De D4 weet te verrassen door de consequente reductie tot de essentie, wat al tot uiting komt in het heldere, strakke design. De focus op specialiteiten met zwarte koffie manifesteert zich in espresso met niet te overtreffen volle smaak en koffie van koffiebarkwaliteit.

Uitgebreide functie

Als de D4 optioneel wordt uitgerust met Smart Connect, wordt zijn potentieel dankzij JURA Operating Experience (J.O.E.®) ((bediening via app op smartphone)) maximaal vergroot. Naast diverse mogelijkheden voor een individuele instelling wordt ook het spectrum aan specialiteiten uitgebreid met ristretto, espresso doppio en de licht verteerbare lungo Barista en caffè Barista. Ook kunnen desgewenst twee ristretti, twee espressi of twee kopjes koffie in één bereidingsproces worden gezet.

Specificaties
Kleur Kleur
One Touch One Touch
B x H x D in mm 285 x 351 x 439
Aparte heet water uitloop Ja
Stoomfunctie programmeerbaar Ja
Heet waterfunctie programmeerbaar Ja