Jura

Jura E8

Artikelcode15267
€1.199,00

Cappuccino, Flat White & Latte Macchiato met één druk op de knop

De nieuwe E-serie van JURA betekent in ieder opzicht een revolutie voor koffiegenot. Het bereidingsproces voor espresso is volledig geperfectioneerd. Een wereldprimeur, het extractieproces (Pulserend Extractie Proces, P.E.P.©), optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte koffiespecialiteiten een maximum aan aroma.

  • Uniek Pulserend Extractieproces P.E.P.©) voor perfecte espresso
  • Uitgevoerd met Profi Cappuccinatore
  • Intelligent watersysteem (I.W.S.®) met automatische filterdetectie (RFID)
  • Automatische nieuwe melksysteemreiniging met één druk op de knop

 

Uitloop voor microschuim G2

De nieuwe microschuimG2 uitloop is vervaardigd uit materialen van de meest hoogwaardige kwaliteit en blinkt uit met zijn look & feel. Door de ontwikkeling voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melkschuim tovert hij latte macchiato en andere specialiteiten steeds met perfecte microschuimkwaliteit.

50 % meer specialiteiten

De meest succesvolle volautomaat van JURA is nog verder geperfectioneerd. De E8 kan nu 12 verschillende specialiteiten bereiden met één druk op de knop. Nieuwe verleidelijke opties zijn nu bovendien water voor groene thee, koffie speciaal, espresso doppio en espresso macchiato met één druk op de knop.

Fraaier dan ooit tevoren

Het waterreservoir in elegant gegroefd design accentueert de heldere vormentaal. De metalen greep van het reservoir straalt met zijn voelbare kwaliteit hoogwaardigheid uit. Op het nieuwe, verchroomde kopjesplateau komen de perfecte koffiespecialiteiten voortreffelijk tot hun recht. Het oog geniet mee.

Totale hygiëne

Net zo eenvoudig als de bereiding van verleidelijke koffiespecialiteiten is het onderhoud van de moderne volautomaat. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's zorgen voor onberispelijke hygiëne met één druk op de knop. Geheel nieuw: met één enkele handgreep kan de vaatwasserbestendige melkuitloop worden verwisseld. Totale hygiëne en een te allen tijde perfect melkschuimresultaat zijn gegarandeerd.

 

Kleur Chrome / Dark Inox / Platina
One Touch Ja
B x H x D in mm 280x346x444
Aparte heet water uitloop Ja
Stoomfunctie programmeerbaar Ja
Heet waterfunctie programmeerbaar Ja
In hoogte verstelbare koffie-uitloop 0 - 0 mm
In hoogte verstelbare cappuccino-uitloop 0 - 0 mm
In hoogte verstelbare heetwateruitloop 0 - 0 mm
Inhoud waterreservoir 0 L
Inhoud bonenreservoir 0 g
Koffieresidubak (max. porties) 0
Kabellengte 0 m
Spanning / Vermogen 0 V ~ / 0W
Stroom 0 amp
Gewicht 0kg