Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Nieuws

Nieuwe website KFS met meer mogelijkheden

Met een vernieuwde website gaat Karsten Facility Services vol vertrouwen de koffietoekomst tegemoet. Centraal staat het gemak waarmee u hier als klant kunt vinden wat u wenst. Eenvoudiger  bestellen, productvergelijkingen bekijken, voorkeuren aangeven en een speciaal kader met aanbiedingen behoren tot de nieuwe opties. We heten u van harte welkom op www.kopkoffie.nl!

Als vertrouwd adres voor koffieautomaten speelt KFS met de nieuwe website graag in op uw wensen. Dankzij een eenvoudig verfijningssysteem kunt u een aantal voorkeuren invoeren, waarna u snel een resultaat met opties van koffieoplossingen in beeld krijgt. Opnieuw aangeven van alternatieve keuzes is vanzelfsprekend net zo gemakkelijk. Probeert u de mogelijkheden maar eens!

Als u al klant bij ons bent, kunt u via 'Mijn account' - na registratie en inloggen - op factuur geleverd krijgen, en dat is wel zo handig! We hebben het betaalsysteem aangepast, zodat u direct vanuit de winkelwagen uw bestelling kunt plaatsen en afrekenen.

Er is nog meer nieuws. Via een horizontale knoppenbalk heeft u in één klap een aardig overzicht van onze verschillende merken koffiemachines. In de vernieuwde contactmodule krijgt u niet alleen onze contactinformatie in beeld maar ook een plattegrond en routebeschrijving. Uiteraard kunnen belangstellenden  onze nieuwsbrief opvragen via de site en houden we bezoekers van tijd tot tijd met nieuwsberichten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Heeft u nog vragen of misschien opmerkingen? We horen het graag!

 

U weet ons te vinden, en de koffie staat bij ons altijd klaar!

 

Paul en Sylvia Karsten