Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Jura Ena Micro 90

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 949,00

Snel overzicht

Let op de ENA Micro 90 is op dit moment niet leverbaar, waarschijnlijk is deze machine vanaf week 25 wel weer leverbaar.


De vernieuwde ENA Micro 90 beschikt over het Pulse Extraction Process (P.E.P.) systeem waardoor espresso nog beter wordt gezet. Nu voorzien van Aroma+ G3 molen waardoor de koffie nóg sneller wordt gemalen en je koffie dus eerder klaar is. De uitloop op het front van de machine is opgedeeld voor de koffie en de melkschuim. Aan de buitenzijde zit daar nog de aparte heet water uitloop. De uitloop is makkelijk demonteerbaar voor het reinigen van de melkschuimer.

Jura Ena Micro 90

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

€ 949,00

Details

De vernieuwde ENA Micro 90 beschikt over het Pulse Extraction Process (P.E.P.) systeem waardoor espresso nog beter wordt gezet. Het komt er op neer dat de doorlooptijd van een espresso vertraagd wordt door de pomp te laten pulseren. De tijd waarmee water met koffie in contact is wordt daardoor langer en heeft een volle espresso met intens aroma als gevolg. Dan is hij ineens weer interessant voor de veeleisende kleinverbruiker. De Jura ENA Micro is een 1-kops volautomaat van Jura, hierdoor is hij nog 11% lager dan de al zo compacte ENA-serie. Dat is mogelijk dankzij de nieuw ontwikkelde zetgroep, die is afgestemd op de bereiding van één kopje en een perfect espressoresultaat garandeert. Nu voorzien van Aroma+ G3 molen waardoor de koffie nóg sneller wordt gemalen en je koffie dus eerder klaar is. Die 3e generatie molen is dus snel, maar ook bijzonder door zijn retentieloze werking. Voor jou als gebruiker merk je dat aan de versheid van het koffiemaalsel; bij oudere molens van Jura en alle molens van andere merken blijft er veel koffie achter in de molen die pas gebruikt wordt bij het volgende kopje koffie. Nu dus bij de Micro 90 niet meer. De uitloop op het front van de machine is opgedeeld voor de koffie en de melkschuim. Aan de buitenzijde zit daar nog de aparte heet water uitloop. De uitloop is makkelijk demonteerbaar voor het reinigen van de melkschuimer.

Extra informatie

Model ENA-micro-serie
One Touch Latte macchiato & Cappuccino & Overige
Doelgroep Particulier

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.