Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Jura A1

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 699,00

Snel overzicht

Compacte elegantie voor koffie puristen


Strikte, duidelijke, gereduceerde vormen, elegantie, compactheid en duidelijke focus op een unieke koffie resultaten kenmerken de nieuwe A1 JURA. De slanke 1-cup volautomatische biedt alles wat het hartje begeert voor koffie puristen. Hij maakt koffie, en dankzij de top-innovatieve pulse-extractieproces (P.E.P.®) zelfs ristretto en espresso in een kwaliteit, zoals alleen de beste koffie bars het kunnen.

Jura A1 Piano Black

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

€ 699,00

Details

Top Innovatie P.E.P.® voor ristretto, espresso koffie van de hoogste kwaliteit

JURA heeft het brouwproces geperfectioneerd voor korte koffie vanaf nul. Dat is waarom ze slagen met de A1. De meertraps AromaG3 molen zorgt voor optimaal gemalen koffie. Het maalt de koffiebonen vers, snel en tegelijkertijd bijzonder zachte aroma. De variabele zetgroep houdt 6-10 gram en zorgt altijd voor een perfecte bereiding. Het door JURA ontwikkelde puls extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de bereiding van het product door in een korte tijd toch een perfecte te kunnen produceren. Door deze methode, alle smaken komen volledig tot in de perfectie.

Een twee keer snellere AromaG3 molen voor extra aroma uit de koffieboon.

Jura is er met de AromaG3 molen met aangepaste snijhoek van de maal kegels ingeslaagd een aanzienelijke verhoging van het rendement uit de koffieboon te halen. De optimaal verkegen aroma in zijn natuurlijk diversiteit heeft eveneens ook nog voor een kortere maaltijd gezorgd. Dit garandeert een perfecte, zuivere koffie genieten in verkorte voorbereidingstijd.

Met het indrukken van de knop begint het plezier en genot

Een geminimaliseerd bedieningspaneel leidt tot maximale genot: een aanraking is genoeg. Drie verschillende cupmaten kunnen worden geprogrammeerd en twee koffie sterktes kunnen worden geselecteerd. De automatische energiebesparende modus met programmeerbare uitschakeltijd en de gepatenteerde Zero-Energy Switch zorgen voor een hoge energie-efficiëntie.

Compact koffie purisme

Jura presenteert met de A1 de ideale 1-cup volautomatische machines voor koffie puristen en nieuwkomers. Hij is consequent tot een minimum beperkt en zal, dankzij het ultra compacte Space ontwerp . Dankzij P.E.P.® maakt de machine ook espresso en ristretto in een verleidelijke kwaliteit. Om de bereiding te starten is een lichte aanraking van het moderne touch panels voldoende.

Extra informatie

Model A-serie
One Touch Niet Beschikbaar
Doelgroep Particulier

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.